lördag 9 februari 2008

sthlm

&här sitter jag, hemma från stockholm.

onsdag
knarkning av åk-sjuke-tabletter, sedan var det tvåget 1300. inom mamma för att säga ett sista hejdå, men hon var hos frissan så vi missade varandra precis. på tåget till hässleholm, och sedan vidare till sthlm. satt med maggan &hennes mp3. framme i huvudstaden lite över sju, då blev det slkort, frukost påse och tbanan till vandrarhemmet. som var en båt, en trång, mysig båt med bar där vi tillbringade alla kvällarna. blev en promenad genom gammlastan, jag &maggan hittade platsen där dem spelar in sthlm boogie, glada chejer. sedan mc d&paj såklart. säkerligen baren på kvällen också

torsdag
vaknade tidigt, åt frukost i sängen och var peppade inför dagen. vi åkte till skansen och kikade på deras klädföråd, alla blev nog lite kära i deras klänningar! helt underbart fina. hade lätt velat stoppa ner en i väskan. nordiska efteråt och såg två utsällningar, en om kläder och en om skor genom tiderna. proavde att stå i sittskor, helt stört. eftermiddagen tillbringades på möbelmässan. mycket snygga killar. därefter superdupersnabb shopping i gammla stan. 1½h. mumma! skulle ut på kvällen med pontus, pontus och elin. men det blev baren på båten, två påsar chips och en pontus. slutade vid 2, efter att vi terroriserat 3killar. för andra slutade det senare.

fredag
trååååååååååkigt &jobbigt att komma upp på morgonen. t-banan till tillsärarackademien och kikade, hihi. super spännande och roligt att veta om deras utbildningar, kanske något man vill gå? ehh. har ingen aning. sedan sjukt god kebab på odenplan även lite supershopping, sällan? almgrens-sidenväveri och veckans roligaste guidening. där vi fick godis, sedan stads teatern bakom kulisserna och sedan figaros bröllop. vi var trötta som fan! sedan 7eleven mat &hem packa, till baren med chips &cider. skönt att sova.

lördag
sjukt mer svårt att vakna. ush! ville inte hem. packade det sista, kasstade strumpor och åt frulle. sedan låsa in väskor på tbanan och buss till uppsala. jag sov på maggan hela vägen. besökte uppsala universitet textil, där man blir typ lärare. lite sugen? men vet inte varför. vill egentligen inte bli lärare ..sedan skulle vi till domkyrkan, men den var stängd pga begravning. så det blev god buffe &lite week day shopping. sedan tillbaka till sthlm, grattade jojje<3 och shoppade 2h i staun. sedan tåget hem, och nu sitter jag här. i vardagsrummet sitter maggan, lina, orre, bille &h. ska joina dem snart.

antalkändisar sedda 5.
1. bigbrother kille
2. musse, han i den dära reseprogrammet på 6an
3. zübejde
4. andreas i alcazar + den blonda bruden
5. GUDRUNSHYMAN!!!!!!!!!

Inga kommentarer: